Inspiratie opdoen

Bekijk de volgende afbeeldingen met beschrijving om inspiratie op te doen voor de inrichting van verschillende kamers binnen uw woning.

tv-meubel

Het bovenstaande TV meubel staat op dit moment al in duizenden huishoudens. Dit TV meubel is voorzien van witte hoogglans en is een echte eye cather. Indien u zou willen dat het TV meubel niet zo opvalt binnen uw woonkamer dan kunt u dit TV meubel het beste voor een witte muur zetten.

bed-feston

Het bovenstaande bed is van het merk Feston. Uw nachtrust is zeer belangrijk en het is dan ook van belang dat u voor een goed bed kiest. Naast dat het een goed bed is moet deze natuurlijk ook binnen uw interieur passen. Uw interieur wilt u namelijk sfeer geven en dat doet u door verschillende materialen en kleuren te gebruiken. Het komt dus goed uit dat dit bed maar liefst in 7 verschillende kleuren te verkrijgen is.

hoekbank1

De bovenstaande woonkamer hebben we afgelopen week ingericht voor een van onze klanten. We hebben voor een hoekbank gekozen aangezien dit de nieuwe trend is voor starters. Met een hoekbank creƫert u op een eenvoudige manier extra zitplaatsen en het ziet er ook nog eens tof uit! We hebben voor een zeer eenvoudige tafel en kast gekozen voor een echte retro look!